Klinikken ligger ved Amager Strandpark:

Lergravsvej 57, 2. sal 
2300 København S

Telefon: 60 43 52 63
mail@nancyjacobsen.dk


Metrostationerne Øresund og Lergravsparken ligger tæt på, og der findes gode parkeringsmuligheder ved klinikken.


Klinikken er en privat klinik. Det betyder, at du selv skal betale for ydelserne. Der er dog forskellige muligheder for at få tilskud. Disse fremgår nedenfor: 

• Arbejdsplads eller fagforening

Sundhedsforsikring eller forsikringsselskab

Pensionsselskab

Mange har selv eller via arbejdspladsen en sundhedsforsikring, pensionsordning eller fagforening, som dækker psykologbehandling . Du kan undersøge om dette er muligt hos dit forsikringsselskab/pensionsselskab/fagforening/arbejdsplads.  Læs evt. mere herom.

  Sygeforsikringen "danmark". Hvis du er medlem af "danmark" refunderer de en del af din egenbetaling, typisk 200-450 kr. Jeg kan indberette til dem, således at du får dit tilskud.

 Tilskud fra den offentlige sygesikring gennem lægehenvisning. Du kan læse her hvilke problemstillinger, der kan ydes tilskud til. OBS. Der er lukket for tilgang af nye klienter med lægehenvisning/tilskud fra den offentlige sygesikring. 


Ventetider kan variere en del afhængigt af, om man for eksempel er privat selvbetaler eller er lægehenvist/henvisningsårsag (pga. de økonomiske lofter for psykologbehandling, som regionerne har fastsat i den offentlige ordning).

Tidsbestilling: Via email. Du bedes undlade at sende lange mails samt personfølsomme oplysninger. Disse informationer gennemgår vi ved den indledende samtale. Oplys venligst om du er privat selvbetaler, om en anden instans betaler, eller hvis du får tilskud fra den offentlige sygesikring gennem lægehenvisning .

Alle henvendelser behandles fortroligt.

Klinikkens privatlivspolitik.


Nancy Jacobsen
Cand.psych., autoriseret psykolog
Specialist i klinisk psykologi & psykotraumatologi

DP logo bl stortjpg

Medlem af Dansk Psykolog Forening