Klinikken ligger ved Amager Strandpark:

Lergravsvej 57, 2. sal 
2300 København S

Telefon: 60 43 52 63
mail@nancyjacobsen.dk


Metrostationerne Øresund og Lergravsparken ligger tæt på, og der findes gode parkeringsmuligheder ved klinikken.


Klinikken modtager klienter, som selv betaler for psykologsamtalerne, eller som får dem betalt helt eller delvist gennem: 

• Arbejdsplads eller fagforening

Sundhedsforsikring eller forsikringsselskab

Pensionsselskab

Mange har selv eller via arbejdspladsen en sundhedsforsikring, pensionsordning eller fagforening, som dækker psykologbehandling . Du kan undersøge om dette er muligt hos dit forsikringsselskab/pensionsselskab/fagforening/arbejdsplads.  Læs evt. mere herom. 

 For medlemmer af Sygeforsikringen "danmark"  ydes der tilskud til psykologbehandling.  

 Tilskud fra den offentlige sygesikring med henvisning fra egen læge. 
OBS. Psykologer med ydernummer er overfor Regionen forpligtet til at sikre, at henvisningen er i overensstemmelse med det, som man søger behandling for. Ordningen omfatter kun nogle specifikke problemstillinger. Det vil sige, at selvom man har fået en henvisning, er det ikke sikkert den er gyldig. For at undgå, at din henvisning bliver afvist, er det en god idé at tjekke, at du har fået en henvisning på den korrekte årsag. Gyldige henvisningsårsager fremgår her.


Tidsbestilling: Via email. Du bedes undlade at sende lange mails samt personfølsomme oplysninger. Disse informationer gennemgår vi ved den indledende samtale. Oplys venligst om du er privat selvbetaler, om en anden instans betaler, eller hvis du får tilskud gennem lægehenvisning.

Alle henvendelser behandles fortroligt. 


Klinikkens privatlivspolitik.


Nancy Jacobsen
Cand.psych., autoriseret psykolog
Specialist i klinisk psykologi & psykotraumatologi

DP logo bl stortjpg

Medlem af Dansk Psykolog Forening